Ziekte

Methyluracil zetpil: instructies voor gebruik

Volgens de gebruiksaanwijzing is het medicijn Methyluracil voor aambeien gericht op het snelle herstel van de aangetaste foci van het rectum.

Vanwege het brede therapeutische werkingsspectrum kunnen bovendien zetpillen met methyluracil worden gebruikt om allerlei rectale pathologieën te behandelen, zoals een scheur in de anus, constipatie, enz.

Opgemerkt moet worden dat met de geavanceerde vorm van aambeien, waarvan het beeld te zien is in tal van fotoverslagen van artsen, rectale zetpillen van Methyluracil niet alleen het ontlastingsproces kunnen vereenvoudigen, maar ook het ontstekingsproces kunnen verwijderen.

Volgens de statistieken lijdt meer dan 55% van de volwassenen tegenwoordig aan allerlei proctologische aandoeningen, daarom moet het gebruik van allerlei medicijnen, zoals zetpillen voor aambeien met methyluracil, speciale aandacht krijgen en moet dit behandelingsprobleem zo zorgvuldig mogelijk worden overwogen.

De basis van de samenstelling van zetpillen met methyluracil is de stof methyluracil in een dosering van 0,5 g Paraffine, macrogop en alcoholen werken als extra ingrediënten in dit preparaat.

Formulier vrijgeven

Tot op heden zijn drie vormen van afgifte van dit medicijn te koop:

 1. Methyluracil rectale zetpillen. Een verpakking bevat 10 zetpillen.
 2. Zalf van 25 g wordt gepresenteerd in aluminium buizen.
 3. Orale tabletten van 50 stks. in een pakket.

De prijs van deze fondsen hangt af van de specifieke vorm van het medicijn, de dosering en de plaats van verkoop.

Farmacologische werking

Volgens beoordelingen en instructies van artsen behoren zetpillen met methyluracil tot de groep regenererende geneesmiddelen. Aldus heeft dit medicijn een uitgesproken genezend, antiseptisch en analgetisch therapeutisch effect. Onmiddellijk na penetratie in het slijmvlies verbetert het medicijn het proces van celdeling, waardoor een uitgesproken regeneratief effect wordt bereikt.

Dit op zijn beurt leidt tot de snelle genezing van scheuren en wonden in de darm, evenals bescherming tegen verdere bacteriële schade aan aambeien. Het is belangrijk op te merken dat het gebruik van Methyluracil in gynaecologie voor cystitis en cervicale erosie het ontstekingsproces effectief verwijdert. Ook beïnvloedt het medicijn het metabolisme in het lichaam, verbetert het en zorgt het voor anabole activiteit. Vanwege de activering van beschermende cellulaire mechanismen en snelle actie, heeft het medicijn een uitgesproken analgetisch effect.

Farmacodynamiek en farmacokinetiek

In het bloed wordt de werkzame stof van dit medicijn al een uur na toediening van de zetpil gedetecteerd. De periode van volledige eliminatie van het medicijn uit het lichaam duurt gemiddeld één dag. In dit geval wordt Methyluracil uitgescheiden door de nieren en ontlasting. Het is kenmerkend dat dergelijke zetpillen een vrij hoge mate van absorptie in het darmslijmvlies hebben. Het medicijn bereikt zijn hoogste concentratie in bloed twee uur na toediening.

Opgemerkt moet worden dat het regelmatige gebruik van dit medicijn het algehele welzijn van de patiënt verbetert en ook zijn immuniteit versterkt, zodat een persoon minder vatbaar wordt voor schade door verschillende infectieziekten. Bovendien is het met de complexe behandeling van aambeien mogelijk om rectale bloedingen volledig te stoppen en pijn te verwijderen tijdens stoelgang.

Zetpillen Methyluracil: indicaties voor gebruik

Gebruik methyluracil zetpillen, waarvan de indicaties voor gebruik zijn beschreven in de instructies voor het medicijn, kunnen worden gebruikt om verschillende proctologische problemen te behandelen. Tegelijkertijd zullen deze zetpillen effectief zijn en een uitgesproken therapeutisch effect hebben bij zowel acute als chronische ziekten bij de mens.

In tegenstelling tot zalven kunnen methyluracil-zetpillen, waarvan de indicaties voor gebruik vrij divers zijn, in de volgende gevallen worden gebruikt:

 1. Verergering van de chronische vorm van aambeien.
 2. Anale kloven.
 3. Mechanische schade aan het rectum die kan optreden tijdens anale seks, klysma's, darmoperaties of een onjuiste diagnostische procedure.
 4. Ontsteking van het rectum na langdurige constipatie en indigestie.
 5. Verergering van aambeien na de geboorte van een kind.
 6. Ontsteking van het rectum als gevolg van slechte gewoonten of ondervoeding.

Zetpillen Methyluracil vermindert vrij snel pijn bij een persoon, waardoor de patiënt terugkeert naar een normale manier van leven. Indicaties voor het gebruik van deze kaarsen kunnen gedetailleerder worden beschreven door de behandelend arts.

Het is mogelijk om dit medicijn alleen te gebruiken na toestemming van de waarnemende proctoloog, omdat een verkeerde dosering van het medicijn kan leiden tot de ontwikkeling van een aantal bijwerkingen.

Contra

Helaas zullen lang niet alle geïnteresseerde patiënten dit medicijn op zichzelf kunnen gebruiken, omdat dergelijke kaarsen verschillende belangrijke contra-indicaties hebben, waarvan de schending kan leiden tot een verslechtering van de toestand van een persoon.

De volgende contra-indicaties voor het gebruik van zetpillen met methyluracil worden onderscheiden:

 1. Acute allergische reacties bij mensen.
 2. Individuele intolerantie van de patiënt voor de werkzame stoffen van het medicijn, wat hem een ​​aantal bijwerkingen kan veroorzaken.
 3. Oncologische pathologieën.
 4. Kinderen jonger dan drie jaar (in deze toestand moet de kinderarts een medicijn kiezen in de vorm van zetpillen dat is goedgekeurd voor kinderen voor een kleine patiënt).

Bijwerkingen

In de regel wordt dit geneesmiddel goed verdragen door patiënten en zelden wanneer het ongewenste bijwerkingen bij hen veroorzaakt.

Desondanks kan het medicijn de volgende reacties veroorzaken:

 1. Jeuk en branden in de anus.
 2. Roodheid en uitslag die optreden in de vorm van een allergische reactie.
 3. Duizeligheid.

Als een van de bovengenoemde bijwerkingen optreedt, moet de patiënt de behandeling stoppen en een arts raadplegen. Op zijn beurt kan een specialist de dosering van zetpillen verlagen of het medicijn vervangen door een analoog.

overdosis

Volgens de waarnemingen van artsen zijn gevallen van overdosering met een dergelijk geneesmiddel zeer zeldzaam. Vanwege hun lage toxiciteit zijn deze zetpillen zeldzaam wanneer ze allergische reacties en andere negatieve gevolgen veroorzaken. Als een persoon meer dan vijf zetpillen per dag gebruikt en nu de negatieve gevolgen hiervan voelt, wordt hem aanbevolen om een ​​klysma te maken, een sorptiemiddel te nemen en een arts te raadplegen.

Methyluracil (zetpillen): instructies voor gebruik bij aambeien en andere ziekten

Gebruik methyluracil zetpillen, waarvan de instructies in detail de indicaties voor opname beschrijven, alleen na toestemming van de arts. Tegelijkertijd worden deze zetpillen en vaak analogen van het medicijn niet alleen in het rectum geïntroduceerd, maar ook in de vagina bij vrouwen om zich te ontdoen van een aantal inflammatoire gynaecologische aandoeningen.

In proctologie, voor de behandeling van aambeien, moeten zetpillen Methyluracil worden gebruikt na een stoelgang of een olie-klysma. Voor het juiste gedrag van een dergelijk klysma is het noodzakelijk om 20 ml plantaardige olie in een kleine klysma-peer te trekken, de punt van de peer in te vetten en in de anus te brengen.

Na het persen van de peer komt er olie in de darm, wat het ontlastingsproces vereenvoudigt en versnelt. Vervolgens moet een persoon de anus spoelen en drogen met een schone doek. Hierna moet je een liggende positie innemen, je vinger nat maken en een kaars in de anus steken. Binnen 30 minuten na de procedure wordt de patiënt aanbevolen om te gaan liggen. Je kunt ondergoed aantrekken, wat geen spijt is om te vlekken, omdat een deel van de zetpil kan lekken en de stof kan vervuilen.

Voor volwassenen is de dosering drie kaarsen per dag. De duur van de therapie moet tien tot veertien dagen zijn. Aan de kinderen. Pas methyluracil zetpil toe, waarvan de instructies de dosering van het medicijn voor kinderen bevatten, na toestemming van de arts. De standaard dagelijkse dosering is een halve kaars per dag voor kinderen van drie tot acht jaar en 1 kaars per dag voor kinderen van 8 tot 14 jaar. De behandelingsduur moet door de arts worden bepaald.

Dosering en toediening

Na spontane lediging van de darm of het reinigen van klysma, wordt de zetpil diep in de anus geïnjecteerd, eerder bevrijd van de contourverpakking.

Volwassenen en kinderen ouder dan 14 jaar - 1 zetpil 1-4 keer per dag, afhankelijk van de ernst van de ziekte.

De duur van de behandeling is van 7 dagen tot 4 maanden. De duur van de behandelingskuur wordt bepaald door de behandelend arts.

Beschrijving en samenstelling van de kaarsen "Methyluracil"

Op de foto, methyluracil kaarsen

Rectale zetpillen worden in Rusland geproduceerd onder de handelsmerken "Biochemist", "Biosynthesis" en "Nizhpharm". In Oekraïne is het patent voor hun productie eigendom van de farmaceutische bedrijven Monpharm en Lekhim-Kharkov.

Het product is verpakt in dozen van 10 stuks. Ze plaatsen 2 platen, elk met 5 kaarsen. Hun grootte is iets kleiner dan de wijsvinger.

Eén kaars bevat niet meer dan 500 mg van de werkzame, hoofdstof metiluratsilaen het biedt de gewenste effecten. Dankzij hem is het mogelijk om ontstekingen te onderdrukken, irritatie van het slijmvlies van de dunne darm te verlichten en verslechtering van de gezondheid met prostatitis, colitis en andere proctologische ziekten te voorkomen.

Van de hulpcomponenten zijn hier:

 • macrogol. Dit is een stof met een hoog molecuulgewicht die vocht in de darmen houdt en een laxerend effect heeft. Beschikbaar in de vorm van fijn poeder met een specifieke geur en smaak. Het kan worden gevonden te koop los van kaarsen, in zakken.
 • Paraffine. Dit is een mengsel van alkanen (vaste koolwaterstoffen) met moleculen onderling verbonden door afzonderlijke bindingen. Het wordt verkregen door het te smelten bij een temperatuur van 45 ° C tot 65 ° C Paraffine heeft een witte, lichtgele kleur, een viskeuze structuur en verliest bij het verzachten de meeste nuttige eigenschappen. Het wordt toegevoegd aan kaarsen om het darmslijmvlies te hydrateren om letsel te voorkomen.
 • Ethyl alcohol. Deze organische verbinding heeft een scherpe, onaangename geur en smaak; in de geneeskunde wordt het gebruikt als een antiseptische oplossing. Onder zijn invloed worden pathogene bacteriën geëlimineerd, wat de genezing van scheuren versnelt.

U kunt zetpillen kopen in een apotheek, hiervoor is geen recept vereist. De prijs van kaarsen "Methyluracil" in Rusland is ongeveer 80 roebel. In Oekraïne zijn ze goedkoper, ongeveer 25 UAH., Afhankelijk van de fabrikant.

Houdbaarheid van Methyluracil is 2 jaar, het gebruik van het product na het verstrijken kan leiden tot bijwerkingen en schade aan de gezondheid. Ze moeten worden opgeslagen in een donkere, droge ruimte, bij een temperatuur van maximaal 25 ° C. Ze moeten de toegang voor kinderen en huisdieren beperken.

Nuttige eigenschappen van kaarsen "Methyluracil"

De tool is bedoeld voor intern gebruik in geval van schade aan de vaginawand, bekkenorganen, prostaat. Indicaties voor de benoeming van zetpillen "Methyluracil" zijn colitis ulcerosa, cervicale erosie, vulvitis (ontsteking van de vulva), colpitis, sigmoïditis. Ze zijn relevant in de postoperatieve periode voor vrouwen die onlangs een abortus hebben gehad, een operatie om poliepen te verwijderen, een keizersnede.

De tool heeft een veelzijdig effect:

 • Normalisatie van nucleïnezuurmetabolisme. Als gevolg hiervan wordt een harmonieuze verhouding van rottende en synthetiserende nucleïnezuren in het lichaam gehandhaafd. Falen in dit proces kan worden waargenomen met kwaadaardige bloedarmoede, genetische afwijkingen, gebrek aan fosfor. Zonder het normale evenwicht te herstellen, wordt het immuunsysteem geconfronteerd met externe bedreigingen door virussen en infecties.
 • leukopoietic. Het bestaat uit het herstellen van het normale aantal witte bloedcellen in het bloed, met een afname van de ontwikkeling van leukopenie. Symptomen van de ziekte zijn toenemende verzwakking van het lichaam, koude rillingen, verhoogde hartslag, stress, uitputting.
 • immunostimulerende. Door deze actie wordt het lichaam beter beschermd en minder vatbaar voor virussen, infecties, schimmels. Het immuunsysteem wordt versterkt en kan hun pogingen om gezonde cellen te infecteren adequaat weerstaan.
 • hematopoietische. Op een andere manier wordt het hematopoietisch genoemd, zonder dit is de vorming van rode bloedcellen onmogelijk. Door deze actie wordt de productie van bloedplaatjes en leukocyten in het beenmerg versneld en neemt het aantal plasmacellen toe. Hierdoor stijgt hemoglobine, zijn de ontwikkeling van bloedarmoede en de verslechtering van het algehele welzijn niet toegestaan.
 • Anti-inflammatoire. Kaarsen verlichten zwelling, roodheid en irritatie van het rectale slijmvlies, helpen colitis te elimineren en voorkomen de vorming van goedaardige en kwaadaardige tumoren. Ze hebben een positief effect op de behandeling van cystitis en prostatitis.
 • regenererende. Methyluracil versnelt celherstel, wat het beschermingsniveau van het lichaam verhoogt en de kans op vroegtijdige veroudering minimaliseert. Dankzij hen genezen huidletsels sneller en wordt het risico op bloedvergiftiging geëlimineerd.

Instructies voor het gebruik van kaarsen "Methyluracil"

Op de foto, instructies voor kaarsen Methyluracil

Volgens beoordelingen van kaarsen "Methyluracil" in gynaecologie, ze zijn alleen bedoeld voor rectaal gebruik, maar voor vrouwelijke problemen raden artsen aan ze in de vagina te steken. In dit geval moet u, voordat u het product gebruikt, hygiëneprocedures uitvoeren met een antibacteriële zeep en deze droogvegen.

Instructies voor het gebruik van kaarsen "Methyluracil":

 1. Bereid je voor op de procedure, was jezelf of reinig je darmen van ontlasting.
 2. Knip uw nagels kort zodat u uw huid niet verwondt terwijl u een kaars plaatst.
 3. Was uw handen en draag bij voorkeur handschoenen.
 4. Ontbloot het onderlichaam en ga op je zij liggen, op het bed of de bank.
 5. Haal de kaars uit de verpakking, breng hem naar de anus en breng langzaam, met zachte bewegingen, een diepte van 2-3 cm in.
 6. Veeg je handen af ​​met een vochtige doek.
 7. Blijf 20 minuten in deze positie zonder uit bed te komen. Deze tijd is voldoende om de kaars op te lossen in de darm en te absorberen.

Als u moet behandelen kind, dan is het volgens de instructies voor kaarsen "Methyluracil" het beste om de procedure in slaapstand uit te voeren. De zetpil moet op de batterij worden opgewarmd tot + 18-20 ° C. Deze manipulaties moeten worden uitgevoerd na de ontlasting, anders kan het product tijdens een toiletbezoek samen met ontlasting worden verwijderd.

De behandeling moet worden uitgevoerd in een periode van 1 week tot 4 maanden, hoe ernstiger de gezondheidstoestand, hoe meer tijd nodig zal zijn voor de therapie. Indien nodig, als het niet de gewenste resultaten oplevert, kan het nemen van een pauze voor een bepaalde periode worden herhaald zoals overeengekomen met de arts.

Echte beoordelingen over kaarsen "Methyluracil"

Zoals beoordelingen van Kaarsen "Methyluracil" aantonen, is het een effectief, veilig, budgettair en universeel middel voor diverse acties. Ze worden vaak voorgeschreven door artsen aan hun patiënten, vooral voor gynaecologen, proctologen en urologen.

Elena, 45 jaar oud

Tijdens het dragen van een kind werd ze geconfronteerd met constipatie en aambeien, wilde ze zo'n delicaat problematisch probleem met niemand delen, totdat de pijn zo erg werd gemarteld dat het onmogelijk was om zelfs maar stil te staan. Om ernstigere problemen uit te sluiten, was ik klaar om colposcopie te doen, maar de arts zei gelukkig dat ik niets gevaarlijks had, alleen knopen in de anus interfereren met het normale gebruik van het toilet.Voor de behandeling heeft de arts me gymnastiek, dieet en deze zetpillen voorgeschreven, voordat ik niet wist waarom Methyluracil-kaarsen helpen. Het bleek dat ze bijdragen aan de genezing van scheuren binnenin en ontstekingen verlichten. Ik kocht rectale zetpillen van het bedrijf Nizhpharm in een apotheek. Het is niet moeilijk om ze in de anus te plaatsen, het is heel goed mogelijk om er zelf mee om te gaan, het ongemak hiervan ontstaat, maar niet erg sterk, tolerant, er zijn geen pijnlijke gevoelens. Om mijn probleem op te lossen, was het voldoende voor mij om een ​​cursus van twee weken te volgen, elke dag gebruikte ik 2 kaarsen, 's morgens en' s avonds heb ik natuurlijk geen klysma geplaatst, omdat ik dit te vaak zou moeten doen. De pijn begon af te nemen met ongeveer 5 dagen behandeling. Het is 4 maanden geleden sinds het einde van de cursus, en ik herinner me geen aambeien meer, ik raad deze remedie zeker aan.

Dmitry, 38 jaar oud

Gedurende meer dan 5 jaar leed hij aan aambeien, die verschenen vanwege mijn zittende levensstijl, ik ben een programmeur, ik werk thuis, van 's morgens tot' s avonds achter de computer, ik ga praktisch nergens heen, behalve in de winkel. Als reactie op een dergelijke levensstijl, verschenen er knopen in de anus, de arts adviseerde het gebruik van methylpillen met zetpillen met medicijnen. In deze combinatie begon de pijn geleidelijk af te nemen, maar ik kon de ziekte zelf nog steeds niet kwijt. Ik ging door 5 cursussen van 4 weken, niet om te zeggen dat ik het geld tevergeefs weggegooid, maar het effect had beter kunnen zijn. Ik kan een goede beoordeling achterlaten over de zetpillen zelf, ze zijn klein, ze kunnen gemakkelijk in de darmen worden ingebracht, ze interfereren niet, ze lossen snel op, ze stinken niet. Volgens moderne prijzen zijn ze nu goedkoop, wat mij in de eerste plaats omkocht, maar blijkbaar werd deze besparing de reden voor het ontbreken van het gewenste effect.

Valentina, 65 jaar oud

Ik ben allemaal ziek, ik heb geen tijd om te worden behandeld, ik ren altijd naar de artsen, nu hebben ze darmcolitis gevonden, ze zeggen dat de ontsteking daar sterk is. Waarschijnlijk overdreven met schadelijke, vette en bloemproducten. Nu moet je ervoor betalen, de pijn in de navel is verschrikkelijk, alleen zetpillen van Methyluracil helpen ze kwijt te raken. Onder invloed van warmte lossen ze op, worden ze geabsorbeerd door het slijmvlies en verlichten ze ontstekingen, zoals de arts me heeft uitgelegd, en vervelende gevoelens verdwijnen. Na het einde van een cursus, de stoel min of meer hervat, constipatie kwellingen niet zoals eerder. Deze dochter stelde voor om deze remedie te proberen, ze is een verpleegster in mijn kliniek, ze kocht het en bracht het en ik las veel over de Methyluracil-kaarsen op het forum.

Methyluracil-zetpillen gebruiken - bekijk de video:

Ongeacht waarvoor de “Methyluracil” zetpil wordt gebruikt, is het tijdens de behandeling noodzakelijk om de instructies voor de remedie strikt te volgen, rekening te houden met de aanbevelingen van een specialist en niet af te wijken van het geselecteerde schema. Het is belangrijk om naar je welzijn te luisteren en op tijd te reageren op negatieve veranderingen.

Farmacodynamiek van methyluracil

Methyluracil verbetert de stofwisseling en vertoont anabole en anti-katabole activiteit. Het wondgenezende effect ontstaat als gevolg van stimulatie van de mechanismen van celregeneratie. Normalisatie van het nucleotidenmetabolisme in de celkernen zorgt ervoor dat methyluracil anti-ulcer eigenschappen in het maagdarmkanaal vertoont en hematopoëse stimuleert (met name leuko- en erytropoëse). Bovendien worden activering van humorale en cellulaire beschermende mechanismen en de ontstekingsremmende eigenschappen van methyluracil opgemerkt. Dit laatste geeft methyluracil een analgetisch effect.

Farmacokinetiek van methyluracil

Farmacokinetiek van methyluracil afhankelijk van de doseringsvorm:

 • Methyluracil-tabletten: wanneer het oraal wordt ingenomen, wordt het geneesmiddel gemakkelijk geabsorbeerd en dringt het door in weefsels, organen en vloeistoffen. Dringt door de bloed-hersenbarrière.
 • Methyluracil zalf:
  • Laag vermogen om intacte lagen van integumentaire weefsels te penetreren,
  • Er is een ophoping in de oppervlaktelagen van de opperhuid en slijmvliezen,
  • Minimaal uitgesproken resorptief effect.
 • Methyluracil zetpillen: hoge absorptie door het rectale slijmvlies. Het medicijn wordt 20 minuten na toediening in bloedplasma bepaald en bereikt piekconcentraties binnen 60-120 minuten. Uitscheiding uit het lichaam wordt op twee manieren uitgevoerd: gedeeltelijk met ontlasting in een chemisch onveranderde oorspronkelijke vorm, maar voor het grootste deel wordt het medicijn uitgescheiden in metabolieten en conjugaten met urine.

Kaarsen van methyluracil in proctology

Zetpillen van methyluracil, volgens de gebruiksaanwijzing, worden aanbevolen voor patiënten die lijden

 • Zweer-inflammatoire en necrotische veranderingen in het slijmvlies van de dikke darm
 • Verergering van aambeien,
 • Acute en chronische anale fissuren,
 • Postoperatieve wonden van het rectale slijmvlies en de anushuid.

Wijze van gebruik

Het medicijn wordt rectaal gebruikt. Onmiddellijk vóór de introductie van de zetpil in het rectum is ontlasting noodzakelijk. Het is mogelijk om oliemicroclysters te gebruiken. Vervolgens wordt de anus gewassen met water en hygiënische zeep en wordt de huid gedroogd met een schone, zachte doek. Om maximale resultaten te bereiken, moet u uw eigen motorische activiteit 30-45 minuten na de procedure uitsluiten. Voor dit doel wordt het aanbevolen om methylsuracilzetpillen te gebruiken vóór motorrust of slaap.

 • Volwassen patiënten en kinderen ouder dan 15 jaar - 0,5-1 g methyluracil (1-2 zetpillen) niet meer dan 4 keer per dag,
 • Kinderen van 3-7 jaar - niet meer dan 0,25 g methyluracil (1/2 zetpil) per dag,
 • 8-14 jaar oud - 0,5 g (1 zetpil) per dag.

Het verloop van de behandeling is 7-120 dagen, afhankelijk van de ziekte.

Zetpillen van methyluracil in gynaecologie

Indicaties voor het gebruik van methyluracil in gynaecologie:

 • Een onderdeel van de complexe behandeling van cervicale erosie,
 • Chirurgie van de baarmoederhals en de vagina
 • Colpitis, vulvitis, cervicitis,
 • Vrouwelijke geslachtsorganen trauma.

Methyluracil Zalf

Tijdens fotosensibilisatie fungeert het als een fotoprotector. Overige indicaties:

 • Wonden en brandwonden, scheuren in de tepels van de borstklieren,
 • Botbreuken
 • Eczeem, neurodermatitis, bacteriële dermatitis,
 • Trofische en andere zweren met een lage regeneratie van de huid,
 • Radioepithelitis en milde vormen van stralingsschade aan het vaginale slijmvlies,
 • Verwondingen en scherpe scheuren in de anus en het rectum.

Overzicht van de prijs van het medicijn op het voorbeeld van zetpilverpakking

De kosten voor het verpakken van methyluracil-zetpillen zijn 500 mg per 10 stks. in Moskou en de regio Moskou varieert tussen 40-117 roebel / unitaire onderneming. Voor patiënten in St. Petersburg en de regio Leningrad kost hetzelfde pakket 45 tot 110 roebel / verpakking. De prijs in Novosibirsk van 1 pak methyluracil in kaarsen varieert van 35-92 roebel / pak. Gemiddeld is de prijs van methyluracil in een zetpil in Rusland 79 roebel / verpakking.

De beoordelingen van patiënten die methyluracil gebruikten, zijn overweldigend positief. Van de tekortkomingen merken de meeste ontevredenen de afwezigheid van kindervormen van het medicijn op. Meldingen van allergische reacties en bijwerkingen zijn extreem klein, maar niet casuïstisch. Dit feit geeft aan dat u uw arts moet raadplegen voordat u zelfs zo'n betrouwbaar, effectief en veilig medicijn gebruikt.

Sergey, Syktyvkar: Ik werk in mijn eigen bedrijf, er is geen tijd om ziek te worden en behandeld te worden. Aambeien verslechterden plotseling: jeuk, pijn en bloed na het toilet. Dit alles reed naar de dokter voor een afspraak. De proctoloog zei dat het beter zou zijn om te opereren, maar ik kan het niet. En omdat ik de operatie vlakte weigerde, adviseerde ik Methyluracil-zetpillen, in 10 dagen ging alles volledig weg: geen pijn, geen bloed. En het bleek geweldig voor geld, slechts 47 roebel per cursus. Ik stelde de operatie uit tot de zomer, wanneer deze vrijer wordt.

Alina, Samara: Een gynaecoloog zag colpitis en erosie bij onderzoek. Erosie werd dichtgeschroeid en de gevolgen zouden methyluracil-kaarsen kunnen verwerken. Ik ben een afgestudeerde student, ik werk nog niet, dus de prijs is van groot belang voor mij. En Methyluracil kost ongeveer twee busritten. Nou, in 15 dagen heb ik mijn vrouwelijke problemen volledig genezen. Dus ik raad aan dat als uw arts u adviseerde, zonder aarzeling met Methyluracil wordt behandeld! Het is goedkoop, veilig en effectief. Nou, het doet helemaal geen pijn.

Yaroslav, Nizhny Novgorod: Aambeien verschenen, begonnen rectale zetpillen Methyluracil te gebruiken. In 4 dagen verdween de pijn volledig, in een week verdwenen de hemorrhoidale knopen. Ze werd behandeld op advies van haar vriendje, maar het was eng dat er bijwerkingen zouden verschijnen. Gelukkig gebeurde er niets. Ik leef nu al een jaar zonder verergering. Zetpillen Methyluracil is een betrouwbaar, effectief medicijn met een goede tolerantie. Voor iedereen die op zoek is naar een manier om van aambeien af ​​te komen, raad ik Methyluracil-zetpillen aan. Een stabiel resultaat is vrijwel onmiddellijk gegarandeerd. Ik adviseer!

Kostya, Khabarovsk: Ik werk op rotatiebasis. Hier overwerkt, en dit ding kwam eruit. De arts keek en kreeg de diagnose aambeien van de externe spataderen. Eerder behandelde hij anale kloven met Methyluracil-zalf. Deze keer redde de zalf me van ontslag. En de aambeien verdwenen, zoals het nooit is gebeurd. Twee keer per dag gebruikt. De behandeling was pijnloos, ik voelde geen problemen met het gebruik van de zalf. Geweldig medicijn, ik adviseer iedereen!

Indicaties voor gebruik

Methyluracil zetpillen worden op verschillende medische gebieden gebruikt: proctologie, gynaecologie, gastro-enterologie, enz.

Wat is methyluracil zetpil voorgeschreven:

 1. In de gynaecologie worden vaginaal gebruikt, dat wil zeggen dat ze in de vagina worden geïntroduceerd met cystitis, cervicale erosie, cauterisatie na erosie, spruw, endometriose, ontsteking van de aanhangsels, enz. Methyluracil helpt ook bij afscheidingen van verschillende etiologieën, meestal stopt de ontlading na toediening van het medicijn.
 2. Proctology wordt rectaal gebruikt.geïnjecteerd in de anus. In dit gebied worden ze het meest gebruikt. Kaarsen met methyluracil worden gebruikt voor aambeien, voor anale kloven van de anus, voor proctitis, verschillende verwondingen van de dikke darm en de sigmoïde dikke darm, enz. Bovendien helpen zetpillen niet alleen bij aambeien, en elimineren ze ook constipatie.
 3. In gastro-enterologie worden ze lokaal toegepast met sigmoïditis, colitis ulcerosa, enz.
 4. In urologie met prostatitis en andere ontstekingen. Bij prostatitis worden ze voorgeschreven na een acuut ontstekingsproces. Ze worden in het rectum ingebracht. Voor mannen hebben zetpillen een charitatieve werking op de samenstelling van het bloed, verlichten ontstekingen, hebben een immunostimulerend effect en bevorderen snel weefselherstel.
 5. Voor uitwendig gebruik met trage wonden, brandwonden, botbreuken, fotodermatitis, trofische zweren, decubitus, diepe wonden en sommige andere ziekten.
naar inhoud ↑

Bijwerkingen

Medicinale zetpillen hebben een minimum aan bijwerkingen, die zeer zeldzaam zijn. Bijwerkingen zijn mogelijk, zoals:

 • Allergische manifestaties: jeuk, branderig gevoel, uitslag, enz.,
 • hoofdpijn,
 • duizeligheid,
 • Brandend maagzuur.

Meestal verdwijnen al deze symptomen nadat u stopt met het gebruik van kaarsen. Het wordt echter niet aanbevolen om de behandeling met rectale zetpillen te hervatten.

Als een van de bijwerkingen optreedt, is het het beste om een ​​arts te raadplegen.

Een overdosis van het medicijn werd niet waargenomen.

Speciale instructies

Tijdens de behandeling van een van de ziekten met methyluracil-zetpillen wordt het niet aanbevolen om alcohol te drinken; compatibiliteit van zetpillen en alcohol wordt als gevaarlijk beschouwd.

Tijdens de menstruatie is het gebruik van zetpillen niet rectaal verboden, maar is het verplicht om de hygiëne van de geslachtsorganen in acht te nemen. Bij vaginaal gebruik van het medicijn voor menstruatie, moet de behandeling worden gestaakt, omdat zetpillen geen therapeutisch effect hebben.

Het wordt ook aanbevolen om tijdens de behandelingsperiode te weigeren voertuigen te besturen en complexe mechanismen te besturen, omdat een duidelijke concentratie van aandacht en zicht verloren kan gaan vanwege mogelijke bijwerkingen.

Prijs in apotheken

De kosten van het medicijn in Rusland hangen af ​​van het apotheeknetwerk en de regio van acquisitie.

De gemiddelde prijs is van 70 tot 150 roebel.

Medicinale zetpillen hebben structurele analogen, in de samenstelling waarvan methyluracil ook aanwezig is:

licht: “Ik gebruik de zalf en Metiuratsil-zetpillen tegelijkertijd zoals aanbevolen door een arts. Het helpt, maar langzaam. Ik denk dat het meer tijd kost om een ​​goed resultaat te krijgen bij de behandeling van aambeien. ”

Oleg: “De arts schreef methyluracil-zetpillen voor aambeien voor. Ze verlichten de symptomen en verzachten goed, maar de hobbels zijn nog niet verminderd. Ik zal verder worden behandeld. "

Alexander: “In een van de negatieve beoordelingen vergeleek het meisje kaarsen met papaverine en methyluracil, ze raadde methyluracils aan, die ze gebruikte. Elimineert pijn en behandelt interne aambeien, maar de kegels van externe aambeien blijven bestaan. Ik denk om anderen te proberen. '

Svetlana: “Bedankt voor de methyluracil-zetpillen en de aanbevelingen van mijn arts. Na de operatie voor aambeien van de 4e graad gebruikte ik alleen deze kaarsen, ik vond ze erg leuk, ik voel me geweldig. ”

Tijdens zwangerschap en borstvoeding

Vrouwen tijdens de zwangerschap kunnen de standaard dosering voor volwassenen van deze zetpillen gebruiken, omdat het medicijn is goedgekeurd voor gebruik tijdens de zwangerschap. Het is niet schadelijk voor de foetus.

In het geval dat een exacerbatie van aambeien bij een vrouw gepaard gaat met hevige pijn of bloeding, wordt aanbevolen om onder medisch toezicht met methyluracil te worden behandeld.

Zwangerschap en borstvoeding

Zetpillen schaden de baby niet, dus ze kunnen zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de borstvoeding worden gebruikt.

Zo komen zwangere vrouwen bijvoorbeeld vaak ziekten tegen zoals colpitis, vulvitis en vaginale dysbiose.

Al deze kwalen zijn met succes behandelbaar met Methyluracil.

Bovendien wordt het medicijn tijdens de zwangerschap gebruikt om het gebied van cervicale erosie te verminderen. Het doel van deze behandeling is om de baarmoederhals voor te bereiden op de aanstaande geboorte.

Let op: het gebruik van zetpillen tijdens zwangerschap en borstvoeding is alleen mogelijk met toestemming van de gynaecoloog.

Samenstelling en farmacokinetiek

Rectale zetpillen als een actief ingrediënt bevatten methyluracil - de stof die de naam aan dit medicijn gaf.

Eén kaars bevat 500 mg van de werkzame stof, evenals hulpcomponenten - macrogol, paraffines, alcoholen.

Het medicijn wordt gekenmerkt door ontstekingsremmende, hematopoietische, immunostimulerende en leukopoietische effecten.

Het normaliseert nucleïnezuurmetabolisme, versnelt epithelisatie en granulatieweefselrijping en versnelt celregeneratieprocessen in wonden.

Houdbaarheid is twee jaar. Het wordt aanbevolen om het medicijn op kamertemperatuur te bewaren, op een droge plaats, beschermd tegen zonlicht. Het wordt vrijgegeven zonder doktersrecept.

Op het moment van behandeling is het raadzaam om te weigeren om voertuigen te besturen, zoals mogelijke bijwerkingen zijn duizeligheid.

(Laat uw beoordeling achter in de reacties)

* - De gemiddelde waarde van meerdere verkopers op het moment van monitoring is geen openbaar bod

Wat zijn methyluracil-kaarsen

Zetpillen Methyluracil zijn torpedovormige zetpillen met een witte of crèmekleur, bedoeld voor de behandeling van bepaalde ziekten (aambeien, cystitis, urethritis en andere). Verkrijgbaar in kartonnen dozen. Een doos bevat 2 blisters van 5 stuks. De fabrikant is het farmaceutische bedrijf NIZHFARM. Kaarsen zijn goedkoop, u kunt ze eenvoudig kopen in een online winkel (gespecialiseerd) of bestellen in een apotheek.

Eén zetpil bevat methyluracil (500 mg) en hulpstoffen zoals macrogol, alcohol, aardappelzetmeel en paraffine.Kaarsen kregen deze naam vanwege de werkzame stof (methyluracil). Alle andere componenten waaruit het medicijn bestaat, zijn hulpstoffen. Competente combinatie van de hoofdcomponent met de hulpstof toegestaan ​​om een ​​medicijn met hoge efficiëntie te maken.

In de gynaecologie

Veel vrouwen gaan naar de dokter om uit te zoeken of ze deze zetpillen voor behandeling kunnen gebruiken. Vaak worden methyluracil-zetpillen in de gynaecologie voorgeschreven na verschillende operaties die gericht zijn op het herstel van de vagina en het cervicale kanaal na verwondingen of bevallingen. Het medicijn helpt bijna pijnloos van interne en externe vaginale breuken af ​​te komen. Methyluracil zetpillen zijn vooral effectief in de gynaecologie voor genitale ontsteking. Dit medicijn is slechts nodig voor 2% van de 100% van de patiënten met klachten over de gezondheid van vrouwen.

In de proctologie

Volgens de instructies worden zetpillen op basis van methyluracil aanbevolen voor patiënten die lijden aan de volgende proctologische aandoeningen:

 • aambeien,
 • anale fissuren (acuut en chronisch),
 • wonden van de huid van de anus of rectale mucosa,
 • necrotische en ulceratieve inflammatoire veranderingen in het spijsverteringskanaal,
 • posttraumatische of postoperatieve schade aan de anus.

Instructies voor het gebruik van zetpillen Methyluracil

Zetpillen worden vaginaal of rectaal toegediend. Het medicijn moet worden genomen in strikte overeenstemming met het recept of de dosering zoals gespecificeerd in de instructies. De behandeling duurt 1 week tot 4 maanden. Kaarsen kunnen worden gebruikt door patiënten vanaf 3 jaar. De instructies bevatten informatie over de dosering van het medicijn voor verschillende categorieën patiënten van verschillende leeftijden:

 • Kinderen van 3 tot 7 jaar. ½ kaarsen per dag (niet meer dan 0,25 g).
 • Patiënten van 8-14 jaar. 1 kaars per dag (0,5 g).
 • Volwassenen en kinderen ouder dan 15 jaar oud. 1-2 kaarsen maximaal 4 keer per dag. De dagelijkse dosering is maximaal 4 g.

vaginaal

Voordat u Methyluracil vaginaal gebruikt, wordt u aanbevolen om te douchen met een soda-oplossing, nitrofural of een chloorhexidine-oplossing. Spuiten met kruideninfusies (een string en kamille) is ook acceptabel. Voer twee kaarsen per dag in (ochtend en avond). De zetpil moet zo diep mogelijk in de vagina worden ingebracht, waarna deze minimaal een uur moet blijven liggen. Er kan een kleine hoeveelheid geneesmiddel lekken, dus het wordt aanbevolen om dunne maandverband te gebruiken. Het verloop van de behandeling is 10-14 dagen.

Behandeling tijdens de menstruatie

Zetpillen Methyluracil verliezen hun eigenschappen bij gebruik tijdens de menstruatie, dus voor de menstruatie moet het medicijn worden stopgezet. Als kritieke dagen zijn begonnen op de dag na het innemen van het medicijn, moet de behandeling worden hervat nadat ze zijn afgelopen, en rekening houdend met de eerder geplaatste kaarsen, dan zal de therapie effectief zijn en helpen om de ziekte het hoofd te bieden.

Vóór de rectale toediening van een zetpil van aambeien van Methyluracil, moet u een stoelgang uitvoeren, u kunt een oliemicroclyster maken. Spoel de anus na de ontlasting met zeep en water. De laatste fase van voorbereiding voor de procedure is het drogen van de huid met een schone, zachte doek. Een kaars wordt ingebracht in de anus die op zijn kant ligt, voor het gemak wordt de anus bevochtigd met water. Om het effect van het gebruik van het geneesmiddel te maximaliseren, wordt aanbevolen om motorische activiteit na toediening van een zetpil gedurende 45-60 minuten uit te sluiten. Daarom wordt de beste tijd van de dag van het medicijn beschouwd als de avond voor het slapengaan.

Methyluracil tijdens de zwangerschap en tijdens de borstvoeding

Een apart gedeelte van de instructies voor het gebruik van het medicijn is de mogelijkheid van gebruik door zwangere en zogende vrouwen. De unieke eigenschappen van zetpillen helpen bij het bestrijden van veel vrouwenziekten alleen tijdens de zwangerschap en borstvoeding (dysbiose, ontsteking van de vagina, enz.), Zoals blijkt uit de positieve beoordelingen van aanstaande / pas gemaakte moeders.

Geneesmiddelinteracties

Zetpillen Methyluracil zijn compatibel met sulfonamiden, antiseptica en antibiotica, een negatieve reactie werd niet gevonden tijdens hun interactie. Vanwege het gehalte aan methyluracil tijdens het gebruik van het medicijn met cystamine, wordt het anti-stralingseffect van cystamine versterkt. In andere gevallen heeft het gebruik van een zetpil geen invloed op de effectiviteit van andere geneesmiddelen, dus het kan tegelijkertijd met veel geneesmiddelen worden ingenomen.

Prijs Methyluracil-kaarsen

De kosten van het medicijn zijn laag, maar het verschilt afhankelijk van de regio en de apotheek waarin het medicijn wordt verkocht. Als de prijs van deze zetpillen hoger is in uw regio, kunt u ze altijd bij een ander farmaceutisch centrum bestellen. U kunt de beschikbaarheid van het medicijn in het magazijn controleren door de apotheekcatalogus te bekijken. De onderstaande tabel bevat prijzen voor zetpillen met methyluracil in sommige apotheken in Moskou.

Bekijk de video: Instructies voor gebruik (November 2019).

Loading...